Word partner

Ben je een professionele productfotograaf? Een accountant die de creatieve sector begrijpt? Heb je een werkplaats waar makers hun prachtproducten kunnen vormgeven? Of ben jij hét verkooppunt waar onze makers moeten liggen? Kortom: kun jij de makers van Amsterdam Made iets bieden? Word dan partner van Amsterdam Made!

Voor makers zijn onze partners van grote waarde omdat ze kunnen helpen bij de groei van hun bedrijf. We zijn altijd op zoek naar leuke partners die passen bij het duurzame, ambachtelijke en sympathieke karakter van Amsterdam Made.

De voordelen voor partners

Als partner van Amsterdam Made word je geïntroduceerd bij onze makers. Dat gebeurt op verschillende manieren. Je krijgt een pagina op onze website en je wordt meegenomen in de nieuwsbrief.  Naast deze twee basisonderdelen zijn er extra mogelijkheden om als partner in contact te komen met makers. Zo kun je met een stand aanwezig zijn op events of een gerichte activiteit uitrollen. Denk hierbij aan een rondleiding bij jouw bedrijf, een workshop of een presentatie voor een specifieke groep makers.

Hoe meld je je aan?

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden als partner. Als we al je informatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit doen we om te kijken in hoeverre jouw bedrijf of organisatie van toegevoegde waarde is voor onze makers én om de diversiteit aan partners te bewaken. Lidmaatschap voor partners is afhankelijk van het type bedrijf, de dienst die aangeboden wordt en de doelgroep van jouw bedrijf.

Nieuws