Word lid

Ben jij de maker van een prachtproduct? Ben je gevestigd in de Metropoolregio Amsterdam en produceer je op Nederlandse bodem? Wil je kennis delen met gelijkgestemden en je product het platform bieden dat het verdient? Sluit je dan aan bij de Community van Amsterdam Made!

Of je nu de trotse eigenaar bent van die ene perfecte paté, sublieme sieraden smeedt of het ambacht van muziekinstrumenten nieuw leven inblaast – Amsterdam Made biedt je meer. Het jaarlijkse lidmaatschap van Amsterdam Made bedraagt € 150, aanmelden kan via onderstaand formulier, daarna nemen wij contact met je op voor de vervolgstappen.

Sluit je aan bij de Amsterdam Made Community en:

Krijg toegang tot een groot netwerk van ruim 150 kwalitatief hoogwaardige Amsterdamse maakbedrijven

> Neem deel aan onze veelzijdige events waar kennis gedeeld en je netwerk vergroot wordt, met maandelijkse ondernemerstafels, kennismakingsontbijtjes, vrijmibo’s en de jaarlijkse nieuwjaarsborrel (neem hier een kijkje in de evenementenkalender)

> Draag het Amsterdam Made Predicaat en maak gebruik van het Amsterdam Made Certified-logo

> Ontvang maandelijks onze informatieve nieuwsbrief met tips, kansen, business opportunities, trainingen en nieuws vanuit de Community

> Vergroot je naamsbekendheid door een persoonlijke bedrijfspagina die goed scoort in Google en exposure via onze mediakanalen

> Mogelijkheid een productlancering of proeverij te doen in ons Proeflokaal

> Maak gebruik van Het Shoplokaal waar je jouw product(en) online onder de aandacht brengt van onze bezoekers

> Bundel je krachten met gelijkgestemde makers en vergoot je mogelijkheden als (kleine) ondernemer

Testimonials

Joris, El Jefe

“Amsterdam Made is een fijne organisatie die zich voor merken en makers zoals ik inzet. Het is een ontmoetingsplek voor mij om andere start-up ondernemers te ontmoeten en kennis uit te wisselen over een groot aantal onderwerpen die betrekken hebben op het runnen van mijn bedrijf. Het is tevens een mooi uithangbord voor eventuele inkopers op zoek naar bijzondere producten met een goed verhaal. Als lokale hot sauce makers ben ik door de Kweker opgenomen in hun assortiment richting Amsterdamse horeca.”

Ingeborg & Fernando, Vinx Hollands Glorie

“Amsterdam Made is een echte authentiek Amsterdamse club waar wij onszelf kunnen zijn en waar wij ons thuisvoelen. Mede door deze organisatie zijn we in New York geweest met onze sieradenlijn Vinx Hollands Glorie. De georganiseerde meetings en bijeenkomsten zijn inspirerend met ruimte voor elkaar. Ontmoetingen leveren altijd wat op: inzichten, mooie contacten, sociaal breed georiënteerde leden.”


Heb je vragen of wil je meer weten over Amsterdam Made? Neem contact op met onze Community Manager Frederique Fabels (frederique@amsterdammade.org, 06 384 143 78).

Al overtuigd? Vul onderstaand formulier in!

Check hier of je binnen de Metropoolregio Amsterdam valt

Nieuws