Eventkalender

Interesse in een event? Schrijf je in via het formulier onderaan iedere maand.

Februari

20/2 – Workshop: Een sterk en gemotiveerd team bouwen
In samenwerking met PIM

Je bedrijf groeit, de omzet stijgt. Je kunt het zelf nog maar nauwelijks bijbenen, als eigenaar voel je je vaak meer manager dan ondernemer. Daarmee belemmer je tegelijkertijd de groei want alles is afhankelijk van jou. Om de groei in goede banen te leiden, heb je mensen nodig die zaken van je overnemen. Medewerkers die jou aanvullen, zodat je ook niet alles meer zelf hoeft te doen. Kortom, je wilt een sterk en gemotiveerd team bouwen. Hoe doe je dat? Tijdens deze praktische workshop vertellen de Business Coaches van GrowthFactory hoe je succesvol een team samenstelt op basis van wérkelijke kwaliteiten. Want het is nog best lastig om goede mensen te vinden, laat staan om een heel team te bouwen dat weet waar het voor staat en waar jij naartoe wilt. Oftewel, iedereen op de juiste plek, elk talent optimaal benut.

Tijd: 15.00 – 18.00
Locatie: Rabobank Zaandam, Ankersmidplein 2, Zaandam
Toegang: € 25 € 12,50 voor Amsterdam Made-leden

  27/2 – Workshop: Financieren van een duurzaam modemerk
  In samenwerking met PIM

  Je bent een duurzaam modemerk aan het opzetten. Je bent al een eind op weg, je businessplan is op orde en je hebt al omzet. Maar is jouw beoogde duurzaamheidsplan wel klaar en als je in contact treedt met een duurzame investeerder is deze het daar wel mee eens? En waar let een investeerder eigenlijk op? Tijdens deze workshop nemen we je mee door het proces en geven we je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met alle pijlers van en over duurzaam ondernemen. Wat houdt de term People-Planet-Profit in en wat is de relatie tot elkaar? En als je nu circulair wilt ondernemen, wat komt daarbij kijken? Wie is wie en waar moet ik op letten om de juiste stappen te zetten? Experts nemen je mee aan de hand van praktische stappen en tools die je gelijk kunt gebruiken.

  Tijd: 17.00 – 20.00
  Locatie: Rabobank, Dam 16, Amsterdam
  Toegang: € 25 € 12,50 voor Amsterdam Made-leden

  Voor de evenementen van PIM kun je je inschrijven via deze website. Amsterdam Made-leden krijgen maar liefst 50% korting op de toegang met de code Duurzaam17

  Maart

  12/3 – Ondernemerstafel: Sociaal ondernemen, hoe doe je dat?

  Wil jij graag socialer ondernemen? Heb je al een start gemaakt maar zit je nog met veel vragen? Hoe zorg je voor een prettige werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én behoud je tegelijkertijd een ondernemende start-up cultuur? Ga met medemakers in gesprek tijdens deze interessante ondernemerstafel.

  Tijd: 10.00 – 11.30
  Locatie: The Maker Store, Hannie Dankbaarpassage 39, Amsterdam
  Toegang: Gratis

  28/3 – Community Drinks: The Maker Market editie

  Wil je op een laagdrempelige manier bijpraten met medemakers? Kom dan naar onze Community Drinks! Een gezellige borrel bij ons op kantoor in The Maker Store. De maart-editie is een bijzondere: dan vindt namelijk tevens de The Maker Market x Amsterdam Made plaats.

  Tijd: 17.00 – 19.00
  Locatie: The Maker Store, Hannie Dankbaarpassage 39, Amsterdam
  Toegang: Gratis

  Nieuws