Stage Amsterdam Made

Momenteel is er weer een stageplek beschikbaar in het team van Amsterdam Made! Ben jij benieuwd wat er allemaal gebeurt in de wereld van ondernemende en creatieve Amsterdamse makers? Bij ons krijg je de kans om hier kennis mee te maken én actief mee te denken over de werkzaamheden binnen onze jonge, groeiende organisatie.

We zijn flexibel wat betreft de duur en inhoud van de stage, daarom ben je welkom een open sollicitatie in te sturen en daarin aan te geven wat jouw wensen en eisen vanuit jouw studie zijn. Aan de hand daarvan zullen wij kijken of een stage bij Amsterdam Made daarbij past. Wij denken dat je de meeste raakvlakken met ons vindt als je in de richting van Communicatie, Media of Business studeert.

Wat wij vragen vanuit Amsterdam Made

  • Je volgt een HBO of WO studie;
  • Je bent minimaal drie maanden beschikbaar;
  • Je hebt een laptop in eigen bezit;
  • Je vindt het geen probleem om gedeeltelijk thuis en zelfstandig te werken;
  • Je bent maatschappelijk betrokken en hebt interesse in lokale en duurzame producten.

Wat wij bieden

  • Een stageplaats voor 24 tot 40 uur per week (in overleg);
  • Een inspirerende werkplek in de Hallen in Amsterdam;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Een stagevergoeding van €300,- op basis van 40 uur per week;
  • Een informele sfeer in een klein, gedreven team.

Over Amsterdam Made

Amsterdam Made laat zien wat de Metropool Amsterdam in huis heeft. Lokale, duurzame producten en hun creatieve makers worden in beeld gebracht. Dit doen we onder andere met het ShopLokaal: dé online verzamelplek voor lokale en duurzame producten uit de Metropool Amsterdam. Daarnaast voeren we het Amsterdam Made Keurmerk: een erkend kwaliteitslabel voor lokale en duurzame producten. Ook geven we exposure geven aan de aangesloten lokale ondernemers (de ‘makers’) via onze verschillende communicatiekanalen en in samenwerkingen met de media en andere relevante partijen. Voorbeelden van organisaties die aangesloten zijn bij Amsterdam Made: Brouwerij ’t IJ, Roetz-Bikes en Balkonbar. Bekijk alle makers hier.

Amsterdam Made bestaat uit een klein en bevlogen team met een kantoor op een unieke plek midden in Amsterdam West (de Hallen).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Amsterdam Made? Stuur jouw motivatiebrief, CV en ideeën over jouw stage per e-mail naar Amsterdam Made: nadine@amsterdammade.org t.a.v. Nadine Fischer. Ook voor vragen over deze stageplek kun je hier terecht.

Nieuws