Word sponsor en doe iets terug voor de stad

Bedrijven die groot zijn geworden in Amsterdam en bedrijven die een belasting hebben gevormd op de regio kunnen via Amsterdam Made iets terugdoen voor de stad en haar lokale makers. Zij benadrukken op deze manier hun authenticiteit en/of nemen hun verantwoordelijkheid. Deze bedrijven worden officiële sponsors van Amsterdam Made.

Met een maandelijkse bijdrage steunen zij structureel de maaksector. Zij maken het daardoor onder andere mogelijk dat kleinere makers uit de regio, die het Amsterdam Made lidmaatschapsgeld (nog) niet kunnen betalen, tóch bekendheid krijgen via Amsterdam Made.

Iedere sponsor krijgt een eigen pagina op de Amsterdam Made website en wordt met trots gepresenteerd. Op verschillende manieren kan de sponsor kenbaar maken dat het bedrijf een officiële sponsor is van Amsterdam Made. Zo kan de sponsor gebruik maken van het Amsterdam Made sponsorlogo en is er de mogelijkheid om dit middels een video kenbaar te maken. Ook kijken we graag samen naar op maat gemaakte sponsormogelijkheden. Tot slot krijgt de sponsor een uitnodiging voor de jaarlijkse sponsorlunch!

Ook bedrijven of personen die de lokale makers om een andere reden willen steunen kunnen dit via Amsterdam Made op deze manier doen.

Interesse en/of vragen? Wij sturen je graag meer informatie toe.
Mail ons via info@amsterdammade.org