Breugem Bier

Sponsor van Amsterdam Made

Breugem Bier is één van de sponsors van Amsterdam Made en helpt daarmee de kleinere makers uit de regio, die nu staan waar Breugem Bier ooit begon.

Breugem Bier is een ambachtelijke bierbrouwerij en proeflokaal, gevestigd in Amsterdam. De brouwerij heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van kwaliteitsbieren met een unieke smaak. Het Breugem verhaal is begonnen in 2009 met meesterbrouwer Patrick Breugem. Brouwend sinds 2004 bij onder andere bij De Prael, De Molen, Het Veulen & De Zeven Deugden. De basis van het merk komt voort uit Patricks positieve levensinstelling. Jaren terug had Patrick een ernstig ongeluk en lag hij enkele weken in coma. Maar hij vocht zich terug en ging doen waar hij echt blij van werd: bierbrouwen.

Breugem Bier heeft een duurzame benadering van het brouwproces. Alle bieren worden in de eigen brouwerij gemaakt. Het bedrijf maakt gebruik van lokale ingrediënten waar mogelijk en probeert afval tot een minimum te beperken. Het bedrijf werkt ook samen met andere duurzame bedrijven om de impact op het milieu te verminderen.

Breugem Bier is ook als maker aangesloten bij Amsterdam Made. Lees hier meer over Breugem Bier en bekijk de producten.