Voordegroei – Financiering voor ondernemers die willen groeien

Voordegroei

Zoek je financiering om je groeiambities te verwezenlijken, heb je extra werkkapitaal nodig of zoek je herfinanciering? Is behoud van zeggenschap essentieel? Voordegroei zorgt voor passende financiering.

Voor wie is Voordegroei?

Voordegroei is een financieringsplatform gericht op het midden- en kleinbedrijf. Ze brengen investeerders die op zoek zijn naar aantrekkelijke investeringskansen en bedrijven die op zoek zijn naar groeifinanciering in de vorm van vreemd vermogen, bij elkaar.

Bedrijven die in aanmerkingen komen voor financiering bij Voordegroei:
• Bestaan minimaal 2 jaar
• Hebben een positieve cashflow
• Hebben een financieringsbehoefte tussen de € 250.000,- en €2.500.000,-

Voordegroei biedt een snel en efficiënt proces. Je weet binnen 24 uur of Voordegroei een optie voor je is. Blijkt dit het geval? Dan kunnen ze binnen twee weken klaar zijn om te starten met de financiering. De oprichters zijn vanuit hun eigen achtergrond en hun eigen perspectief, ervan overtuigd dat ze nog maar aan het begin staan van grote veranderingen in de financiële wereld. Vanuit de ambitie om in deze wereld een positief verschil te maken, hebben zij hun handen ineen geslagen en Voordegroei opgericht.

Ambitie

Het is de ambitie om het stilstaande geld op Nederlandse (spaar)rekeningen in beweging te brengen en het Nederlandse MKB te voorzien van de noodzakelijke brandstof om te groeien. Dat zorgt direct voor nieuwe banen en geeft onze economie een enorme boost. Bij Voordegroei geloven ze dat mensen de belangrijkste asset zijn van ieder bedrijf. Daarom is hun benadering persoonlijk en kijken ze naar meer dan spreadsheets om de best passende financiering te vinden.

Voordegroei

Voordegroei is er voor ondernemers met ambitie, in het midden- en klein segment, ongeacht de sector. Ze bieden hen het vermogen om te groeien. Ze komen graag met ondernemers van Amsterdam Made in contact die concreet financiering zoeken. Ook spreken ze graag met ondernemers die zich aan het oriënteren zijn op de mogelijkheden om hun groei te realiseren. Ze kijken juist naar het verhaal achter de cijfers en denken in mogelijkheden. Samen met de ondernemer kijken ze naar de meest passende vorm van financiering.

Rembrandt toren Amsterdam

Voordegroei is gevestigd in de Rembrandt toren in Amsterdam. Letterlijk en figuurlijk dichtbij. In de Rembrandt toren organiseren ze met regelmaat bijeenkomsten voor ondernemers, waarin ze hun kennis delen. Deze events kunnen gaan over groei, maar kunnen ook specifieker van aard zijn. Zo organiseren ze enkele keren per jaar een event met als thema “Het financiële levenspad van een ondernemer.”

Voordegroei is er voor de lange termijn. Dit uitgangspunt is de basis voor de benadering en werkwijze. Ze zijn ervan overtuigd dat deze lange termijn-visie de enige wijze is om duurzaam succesvol te zijn. Ook na financiering, blijven ze betrokken bij de ondernemer en zijn bedrijf. Ze houden investeerders op de hoogte van de ontwikkelingen van het bedrijf waarin zij geïnvesteerd hebben en gaan minimaal twee keer per jaar in gesprek met de ondernemer, bij zijn bedrijf.

Voordegroei biedt ondernemers de aflossingsvormen die passen bij de behoeftes van hun bedrijf. Gaat het beter dan verwacht? Dan heeft de ondernemer de mogelijkheid om vervroegd af te lossen.

Voordegroei Financiering

Amstelplein 1, Amsterdam, Nederland
020 504 0475

Meet the partners