Sprynter – verzenden vanaf je voordeur

Sprynter wil jouw logistieke leven een stuk simpeler maken. Verstuur jij weleens pakketten en weet je niet hoe in te pakken en snel te labelen om vervolgens naar een afleverpunt te moeten gaan en daar in de rij te staan en contant te betalen? Sprynter doet dit beter, sneller en simpeler. Middels een app kan je nu eenvoudig je te versturen pakketten uploaden en zij doen de rest! Daarnaast zijn ze ingericht om jouw voorraad over te nemen en leveringen te verrichten aan jouw klanten die via de webshop binnen komen, fulfillment noemen ze dat. En Sprynter is goed in stadsdistributie middels hun eigen netwerk. En dit allemaal elektrisch.

CO2-uitstoot verminderen

Als jij geen tijd meer hoeft te besteden aan het versturen van pakketten en je kunt bezighouden met je onderneming dan is Sprynter’s missie geslaagd. Dit is vaak gekoppeld aan je voorraad en opslag daarvan. Sprynter centraliseert dit en verstuurt alles vanuit 1 plek. Hierdoor wordt het aantal vervoersbewegingen in de stad verminderd en wordt bijgedragen aan de verlaging van de CO2-uitstoot. De komende jaren gaat Sprynter er alles aan doen om de slimste en vriendelijkste vervoerder van Nederland te worden door hun app te blijven optimaliseren en een ultieme service te bieden aan hun klanten.

sprynter

Voor de makers van Amsterdam Made zijn ze dé logistieke dienstverlener die met iedere ondernemer afzonderlijk meedenkt en meegroeit. Dit betekent dat ze altijd zullen beoordelen welke dienstverlening het beste past en op welke manier kan worden samengewerkt. Hoe klein of groot een maker ook is. Voor de ene maker is dit af en toe een pakket ophalen en supermooi inpakken, voor de andere maker is dit de uitvoering van de volledige logistiek. Dit kan namelijk al vanaf vijf vierkante meter. Je voorraad volledig gekoppeld aan je eigen webshop en supply chain zodat je precies weet hoeveel er verstuurd is en wanneer een nieuwe productie noodzakelijk is. Met de stadsdistributie van Sprynter kun je snel en efficiënt je klanten voorzien van nieuwe voorraad. Dit kan vanaf het Sprynter warehouse maar ook vanaf iedere andere locatie. Benader Sprynter voor elk logistiek vraagstuk en ze gaan graag met je in gesprek op zoek naar een oplossing die past bij jouw bedrijf of dienstverlening.

Bus en bakfiets

Sprynter maakt gebruik van elektrisch vervoer zoals een bus en een bakfiets. Ze plannen de route zodanig dat ze zo weinig mogelijk tijd onderweg zijn en maximale tijd kunnen besteden aan en bij de opdrachtgevers. Hiermee willen ze de CO2-uitstoot reduceren en een positieve bijdragen leveren aan het milieu en leefklimaat voor nu en later. Daarnaast bekijken ze keer op keer welke vriendelijke materialen ze kunnen gebruiken bij het verpakken van pakketten. Hierbij vermijden ze plastic en andere schadelijke producten zodat ontvangers dit niet hoeven te scheiden en dit niet per ongeluk in het milieu terecht komt.

Sprynter

Van Ostadestraat 177, Amsterdam, Nederland
06 22 919 989

Meet the partners