Shoot Communications – Hét bureau voor lokale foodproducenten

Shoot Communications

Shoot Communications heeft al veel voedselproducenten in Amsterdam en omstreken aan mooie successen geholpen. Bij Shoot werken dan ook mensen met echte passie voor food… én marketing. Een ideale combi, want hoe bijzonder en lekker een voedselproduct ook is, het moet ook z’n weg vinden naar de consument. En dan moet alles kloppen.

Past de verpakking en het etiketontwerp bij je merkidentiteit? Wordt je brand story goed verteld? Hoe benader en overtuig je de tussenhandel? Hoe voer je slimme en effectieve marketingcampagnes als het budget niet tot in de hemel reikt? Zaken waar ze bij Shoot graag hun tanden in zetten.

Altijd met één simpel doel: een plekje veroveren in de hearts & minds van de consument, maar ook van retailers, inkopers en horeca-ondernemers.

Co-creatie: samen kom je verder
Het team van Shoot doet meer dan foodmerken helpen aan betere verkoopcijfers. Het team benut haar internationale blikveld ook om als co-creator samen met lokale opdrachtgevers nieuwe producten, markten en groei te creëren. Zo nam Shoot het initiatief om De 7 Deugden te koppelen aan koffie-importeur Bocca. Resultaat? Een nieuw speciaalbier met koffie als ingrediënt. Ja, dat smaakt.

Voor Brouwerij De 7 Deugden, waar ze sinds 2010 heel aparte speciaalbieren brouwen maakte Shoot de campagne ‘Moedig bier + Moedige mensen’, die heeft bijgedragen aan een snelle groei. Zo snel dat ze dit jaar een gloednieuwe brouwerij openen.

Shoot heeft ook de droom van Bas en Rob, twee lokale apothekers, een flinke push gegeven. Met de lancering van hun natuurlijke en ambachtelijk bereide hoestdranken, onder de merknaam Hoestdrankmakers. Shoot deed alles: verpakkingsontwerp, vakbeursstand en consumentencampagne.

Voor Dikhoeve in Ransdorp, makers van biologische kazen op traditionele en ambachtelijke wijze, ontwikkelde Shoot een corporate huisstijl die helemaal van nu is.

Beproefde aanpak: de 5 Shoot steps
Om mensen te laten toehappen moet je de juiste argumenten hebben en communiceren. Goede argumenten en een lekker beeld helpen je om op alle plekken, consistent de juiste boodschap aan je product of merk te koppelen. Wij hebben hiervoor een helder en verhelderend 5 stappen plan.

 

Shoot Communications

Geef je marketing een boost
Shoot Communications ziet veel potentie in de kruisbestuiving tussen makers en partners, maar ook tussen makers onderling. Dus zoek je inspiratie, ideeën en nieuwe wegen om jouw merk en producten beter te verkopen? Praat dan eens met Shoot.

Shoot Communications

Weesperzijde 24, Amsterdam, Nederland
020-468 08 08

Meet the partners