I amsterdam Store – Prachtige Nieuwe Locatie in Centraal Station voor Verkoop van Lokale Producten

I amsterdam Store

De I amsterdam Store op het Centraal Station is dé plek voor iedereen die wil weten wat er te doen is in de hoofdstad en zich wil laten inspireren door het beste wat Amsterdam te bieden heeft.

Voor bezoekers en bewoners
De I amsterdam Store is een winkel voor zowel bezoekers als Amsterdammers, met de beste Amsterdamse producten, souvenirs, boeken en toegangskaarten voor musea en evenementen. Het is meer dan alleen een winkel: de I amsterdam Store is ook een informatiepunt waar je alles te weten kunt komen over de evenementen in Amsterdam. Dit kan door persoonlijk advies, maar ook aan de leestafel via iPads met toegang tot de I amsterdam portal en andere websites.

Thema’s
De winkel is ingericht aan de hand van verschillende thema’s: ‘Best of Amsterdam’ met lokale producten, boeken over de stad en cadeautjes, ‘Made in Amsterdam’ met lokale lekkernijen zoals de geliefde Tony’s Chocolonely chocola. Kijk ook naar ‘Blockbusters’ als je op zoek bent naar informatie over of kaarten voor grote evenementen, zoals de nieuwste tentoonstelling in het Stedelijk. Bij ‘Dutch Flowers’ vind je alles over het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum en natuurlijk staat ‘I amsterdam’ volledig in het teken van alle merchandise met het I amsterdam logo!

I amsterdam Store Shop

Amsterdam Centraal, Stationsplein, Amsterdam, Netherlands
020 70 26 000

Meet the partners