I amsterdam Store – Laat je inspireren door het beste wat Amsterdam te bieden heeft

I amsterdam Store

De I amsterdam Store op het Centraal Station is dé plek voor iedereen die wil weten wat er te doen is in de hoofdstad en zich wil laten inspireren door het beste wat Amsterdam te bieden heeft. Ontdek unieke producten van lokale makers en laat je informeren over de Metropoolregio van Amsterdam.

Voor bezoekers en bewoners

De I amsterdam Store is een winkel voor zowel bezoekers als Amsterdammers, met de beste Amsterdamse producten van lokale makers en souvenirs. Het is meer dan alleen een winkel: de I amsterdam Store is ook een informatiepunt waar doormiddel van persoonlijk advies je alles te weten kunt komen over Amsterdam en de regio, excursies, rondvaarten, plattegronden en gidsen, tickets voor openbaar vervoer en evenementen in Amsterdam. Ook voor de I amsterdam City Card ben je hier aan het juiste adres.

Mindsets

De winkel is ingedeeld aan de hand van verschillende mindsets: ‘’Made in Amsterdam’’ met lokale producten en cadeautjes met een eigen verhaal. ‘’Bites from the City’’ met lokale lekkernijen zoals de geliefde Tony’s Chocolonely chocola. ‘’I am this City’’ met gave items die je zelf kunt dragen en daarmee laat zien dat je trots bent op de stad. De mindset ‘’Hip & Happening’’ staat voor een mooie herinnering aan een evenement of festival waar je bent geweest. Bij ‘’Into the Wild’’ vind je een prachtige rugzak of poncho om de stad mee te verkennen. ‘’Looking for Something’’ waarmee je altijd een leuk aandenken hebt voor thuis, een sleutelhanger of een magneet voor op de koelkast. ‘’Mirror, Mirror’’ een prachtig sieraad wat je voor jezelf koopt of meeneemt als cadeau voor een dierbare, uiteraard uit Amsterdam. Als laatste mindset hebben we ‘’City Plans and Ideas’’, handige tools om de Metropoolregio Amsterdam snel te verkennen er is namelijk zoveel te zien in een korte tijd.

I amsterdam Store

Amsterdam Centraal, Stationsplein, Amsterdam, Netherlands
020 70 26 000

Meet the partners