Drukkerij De Bij – Laat de kracht van drukwerk spreken.

Drukkerij de Bij is al bijna 100 jaar een echte Amsterdamse drukkerij, waar liefde voor het vak en klanten hand in hand gaan. De fysieke productie vindt nog steeds plaats in Amsterdam. 

Inspiratiekamer
Drukkerij de Bij onderscheidt zich van andere drukkerijen door écht met de klant mee te denken. Of je nu op zoek bent naar een set visitekaartjes, briefpapier of mooie winkelinrichting: de drukkerij gaat met iedere klant in gesprek om samen het beste product te ontwikkelen.

In tegenstelling tot veel massadrukkerijen denkt Drukkerij de Bij écht met de klant mee. Of je nu geïnteresseerd bent in een set visitekaartjes, briefpapier of in winkelinrichting: de drukkerij gaat met iedere klant in gesprek om samen tot het beste product te komen. Ze begeleiden iedereen van A tot Z, wat leidt tot de mooiste producten.

In de inspiratiekamer ervaart iedereen zelf de impact van hun drukwerk. Met concrete voorbeelden en tastbare eindproducten laten ze zien hoe de juiste combinatie van papier, druktechniek en afwerking een beleving op maat kan creëren. Alleen als je weet wat wel of niet werkt en alle mogelijkheden duidelijk zijn, kan de juiste keuze gemaakt worden. Daar is de drukkerij van overtuigd en daar helpen ze dus graag bij.

drukkerij de bij kodak 

De Groenste
De Bij heeft in juni 2016 de Global KODAK SONORA Plate Green Leaf Award in ontvangst genomen. Het is een award die door KODAK in het leven is geroepen om duurzame initiatieven te erkennen.

Drukkerij De Bij is hiermee volgens Kodak de groenste drukkerij ter wereld. Drukkerij De Bij gaat voor minimale milieu-impact bij alles wat ze doen; in de bedrijfsvoering en in het drukproces. Norbert van Schie: “Naast recycling kiezen we bewust voor gebruik van duurzame energie. Zo draaien we op 100% groene (wind)stroom en gebruiken we energiezuinige lichtbronnen. Omdat we zuinig omgaan met energie en andere hulpbronnen zijn onze interne producties in ieder geval C02-neutraal. Vanzelfsprekend gebruiken we FSC® gecertificeerd papier, Bio-inkten en minimaal gebruik van chemicaliën.” Lees hier meer voor een uitgebreid overzicht van de gemaakte stappen.

Ga vooral langs en laat je inspireren!

Drukkerij de Bij Drukkerij

Donauweg 2C, Amsterdam, Nederland
020 61 36 699

Meet the partners