De Upstarter – Platform voor creatief talent

De Upstarter

Op zoek naar creatief talent met de juiste skill- en mindset? Mensen met een eigen karakter en geluid? De Upstarter werft en selecteert creatieven tussen de 20 en 39 jaar en leidt ze op tot Content Creator, UX Designer, Design Thinker, Scrum Master en Agile Coach.

De Upstarter heeft 500+ creatieven opgeleid en gekoppeld aan een werkplek. Dit is wat Mariah Mansvelt Beck van het bedrijf Yoni zegt over haar ervaring De Upstarter: “Bij het aantrekken van jonge mensen is het vaak lastig te bepalen wat zij kunnen doen en wat wij nodig hebben. Christel konden we direct inzetten, ze kon precies wat wij nodig hadden en heeft de juiste mindset. We hebben haar een baan aangeboden zodra ze klaar is met haar traineeship, omdat ze veel waarde binnen ons bedrijf kan bieden.”

Investering

Bij De Upstarter geloven ze dat je de meeste impact maakt als je doet wat je het liefst doet. Vanuit passie, ondernemerschap en strategie. Maar zodra je bedrijf groeit blijkt het vinden van de juiste mensen niet altijd makkelijk. Meestal weet je pas echt wat je aan iemand hebt als diegene al een tijdje bij je werkt, en die investering komt niet altijd bij je terug.

Dus hoe vind je de juiste mensen zodat jij kunt blijven groeien? Hoe maak je samen dat positieve verschil? De Upstarter koppelt je aan creatief talent op basis van een match in skills, persoonlijkheid en gedeelde missie. Zo kun jij werk uitbesteden en meer bezig zijn met wat je het liefst doet.

Talent voor stage of creatieve functie

Ben je op zoek naar talent voor een stage of creatieve functie? Je kunt terecht voor een Content Creator, UX Designer, Design Thinker, Scrum Master, Project manager of Agile Coach.

Je wordt gekoppeld aan creatieven die al zijn afgestudeerd, werkervaring hebben en zich willen ontwikkelen in een vakgebied waar zij gepassioneerd over zijn. Door hen een leerplek aan te bieden, kunnen zijn hun nieuwe skills toepassen en kun jij op een voordelige manier ‘proeven’ aan een potentiële werknemer. Het mooie van deze constructie? Je begint met geven aan elkaar.

Duurzaam

De Upstarter werkt en consumeert op een duurzame manier. Ze werken in een klimaatneutraal kantoor in Amsterdam Noord, waar ze ook de trainingen geven aan hun creatieven. Via de zonnepanelen op het dak wekken ze groene energie op. De lampen zijn duurzaam en de verwarming staat bewust niet te hoog.

Hiernaast doen ze zo mindful mogelijk inkopen, als het gaat om de snacks en drank die ze gedurende de dag aan hun studenten serveren. Ze kopen producten van lokale en/of duurzame initiatieven zoals Tony’s Chocolonely, Farm Brothers, Lemonaid, Charitea en Oatly (uiteraard de Barista-variant aangezien ze bij De Upstarter houden van cappuccino’s!).

De Upstarter Werving & Selectie

Nieuwendammerkade 28, 1022 AB Amsterdam, Nederland
-

Meet the partners