Ambacht Amsterdam – Echte Amsterdamse bedrijven in de schijnwerpers.

Print

In juli 2015 besloten Gosse Bouma en Sanne Raaijmakers hun krachten op professioneel vlak te bundelen: Gosse op het gebied van video en Sanne op het gebied van duurzaamheid daaruit ontstond: Ambacht Amsterdam. De twee wilden samen een bijdrage gaan leveren aan de transparantie van Amsterdamse bedrijven. Amsterdamse merken die hun kwalitatief hoogwaardige product met passie tot stand brengen en op die manier een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Sanne en Gosse doen alles zelf, van het bouwen van de website tot het editen van de films. Samen vormen ze het platform waarop jij ontdekt hoe je favoriete Amsterdamse producten worden gemaakt!

Ambacht Amsterdam brengt merken zoals Bocca, Annex en Brandt en Levie samen op één platform. Door middel van een interview leer je de mensen achter het merk kennen en met beelden van het productieproces weet de kijker hoe iets echt wordt gemaakt. De video biedt het bedrijf de kans om transparantie te tonen en dit geeft de kijker vertrouwen in het merk.

De bedrijven op het platform Ambacht Amsterdam oefenen op een moderne manier een ambacht uit, waarbij ze met aandacht voor mens en milieu een bijzonder product tot stand brengen. ”We bieden bedrijven de mogelijkheid om hun transparantie te tonen en te delen.” Kortom: Sanne en Gosse willen bedrijven inspireren om transparant te zijn, de consument aansporen een betere keuze te maken.

Op het platform www.ambachtamsterdam.com kun je zien welke bedrijven al zichtbaar zijn. Daarbij zitten ook een aantal makers van Amsterdam Made, namelijk: Amsterdam Brewboys en Brandt en Levie

amsterdam-ambacht

Ambacht Amsterdam

Amsterdam, Nederland
06 24 39 29 91

Meet the partners