Team

Amsterdam Made is in 2015 opgericht. De missie van het Communityplatform is het stimuleren van groei en verduurzaming van de lokale maakindustrie in de Metropoolregio Amsterdam. Middels dit platform willen we iedereen graag zoveel mogelijk informeren en kennisdeling en samenwerking stimuleren. Dit doen we met een gepassioneerd team parttimers.

Marit Timmerman, Managing Director & Founder
Verantwoordelijk voor de inhoudelijke en organisatorische uitvoering van de activiteiten. Marit is tevens Business Development/Revenue Management consultant en in het verleden ook zelf ondernemer geweest. Ze heeft daarmee veel ervaring met het opstarten en optimaliseren van organisaties.

Frederique Fabels, Community Manager

Al een tijdje loopt Frederique rond in sociaal & lokaal ondernemersland. Eerder werkte ze aan de opbouw van het sociale naaiatelier van Sheltersuit en voerde ze campagnes voor daklozen en vluchtelingen. Met haar passie voor vakmanschap en een hart voor een duurzame wereld verbindt en versterkt Frederique nu de Community van Amsterdamse makers.

Agnes Nijholt, Webredacteur
Als freelance redacteur en tekstschrijver werkt Agnes zowel in print als online. Ze zorgt dat makers zo goed mogelijk in het zonnetje worden gezet op alle Amsterdam Made-kanalen. De actuele nieuwsberichten en blogs? Ook die zijn van haar hand.

Lucas Gijsberts, Projectmanager
Raakte al vroeg betrokken bij stichting Amsterdam Made en is inmiddels verantwoordelijk voor de retail. Hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en de Amsterdamse producten zo goed mogelijk in de online etalage worden gezet.

Rosa Veldhuizen, Stagiair Content Creatie

Vanuit haar studie Toegepaste Psychologie brengt Rosa een nieuwe kijk op de community. Door duurzaamheid te combineren met psychologische kennis hoopt ze meer verbondenheid te creƫren tussen de makers. Ze houdt zich bezig met de social media kanalen, communicatie en helpt een handje mee met andere lopende projecten.

 


Bas Beekman, Bedenker
Bas is de bedenker van Amsterdam Made en heeft een adviserende rol in de stichting. Hij werkt als programmadirecteur bij StartupAmsterdam en heeft als projectmanager veel ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden.