Team

Wij laten zien wat de Metropool Amsterdam in huis heeft. Dit doen we met een gepassioneerd team dat we hier graag aan je voorstellen.

Team Amsterdam Made Marit

Marit Timmerman, Managing Director & Founder
Verantwoordelijk voor de inhoudelijke en organisatorische uitvoering van de activiteiten. Marit is tevens Business Development/Revenue Management consultant en in het verleden ook zelf ondernemer geweest. Ze heeft daarmee veel ervaring met het opstarten en optimaliseren van organisaties.

Nadine Fischer, Communicatie & PR Manager
Luisteren, praten én schrijven doet ze graag en dat komt goed van pas in haar functie. Nadine regelt exposure voor de Amsterdamse makers, zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van wat er speelt binnen Amsterdam Made en zet samenwerkingen op met de media en andere relevante partijen.

Team Amsterdam Made Lucas

Lucas Gijsberts, Community Manager
Raakte al vroeg betrokken bij Amsterdam Made en is inmiddels verantwoordelijk voor een goede samenwerking met de makers en de partners. Lucas zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de leden gezien, gehoord en betrokken worden.

Sarah Jones, IT & Webmanager
Ze is het laatste jaar van haar VWO nog aan het afronden en toch doet Sarah achter de schermen al een paar jaar klusjes voor Amsterdam Made. Ze komt het meest tot haar recht achter de computer, maar is een grote hulp op meerdere gebieden; van procesoptimalisatie tot het samenstellen van promotiepakketten. Daarnaast ontfermt Sarah zich over het ShopLokaal.

Sacha Burger, Stagiaire Communicatie & Social Media
Na haar studie Evenementenorganisatie wilde Sacha verder in de media. Momenteel studeert ze Creative Business in de richting Mediamarketing. Als stagiaire Communicatie & Social media houdt Sacha zich bezig met de social kanalen, nieuwsbrieven en ondersteunt ze bij de algemene communicatietaken.

Wil jij deel uitmaken van team Amsterdam Made? Bekijk hier onze actuele vacatures.

 


Team Amsterdam Made Bas

Bas Beekman, Bedenker
Bas is de bedenker van Amsterdam Made en heeft een adviserende rol in de stichting. Hij werkt als programmadirecteur bij StartupAmsterdam en heeft als projectmanager veel ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden.