Team

Wij laten zien wat de Metropool Amsterdam in huis heeft. Dit doen we met een gepassioneerd team dat we hier graag aan je voorstellen.

Team Amsterdam Made Marit

Marit Timmerman, Founder & Managing Director
Is inhoudelijk en organisatorisch eindverantwoordelijk. Door haar achtergrond als Business Development/Revenue Management Consultant heeft Marit veel ervaring met het optimaliseren van organisaties. Marit heeft Amsterdam Made door de start-up fase heen gestuurd en werkt dagelijks aan de doorontwikkeling van het bedrijf.

Nadine Fischer, Communication & PR Manager
Luisteren, praten én schrijven doet ze graag en dat komt goed van pas in haar functie. Nadine is verantwoordelijk voor de communicatiestrategie, regelt exposure voor de Amsterdamse makers in de media en zet waardevolle samenwerkingen op met andere relevante partners.

Team Amsterdam Made Lucas

Lucas Gijsberts, Project Manager
Hij raakte al vroeg betrokken bij Amsterdam Made en is verantwoordelijk voor de losse projecten. Daaronder vielen eerder de webshop en de pop-up store. Lucas zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Sacha Burger, Communication & Social Media
Na haar studie Evenementenorganisatie wilde Sacha verder in de media. Momenteel studeert ze Creative Business in de richting Mediamarketing en werkt ze parttime voor Amsterdam Made. Sacha is verantwoordelijk voor de social kanalen, de ShopLokaal nieuwsbrief en ondersteunt bij algemene communicatietaken.

Sarah Jones, IT & Web Manager
Ze is het laatste jaar van haar VWO nog aan het afronden en toch werkt Sarah achter de schermen al een tijdje voor Amsterdam Made. Ze komt het meest tot haar recht achter de computer, maar is een grote hulp op meerdere gebieden; van procesoptimalisatie tot het samenstellen van promotiepakketten. Daarnaast ontfermt Sarah zich over het ShopLokaal.

Wil jij deel uitmaken van team Amsterdam Made? Bekijk hier onze actuele vacatures.

 


Team Amsterdam Made Bas

Bas Beekman, Bedenker
Bas is de bedenker van Amsterdam Made en heeft een adviserende rol in de stichting. Hij werkt als programmadirecteur bij StartupAmsterdam en heeft als projectmanager veel ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden.