Team

Amsterdam Made vertegenwoordigt en versterkt de maakindustrie. Dat doen we door een erkend keurmerk te voeren en een nuttig platform te bieden. Dit doen we met een gepassioneerd team parttimers, die we hier graag aan je voorstellen.

Dit is team Amsterdam Made

Team Amsterdam Made Marit

Marit Timmerman, Managing Director & Founder
Verantwoordelijk voor de inhoudelijke en organisatorische uitvoering van de activiteiten. Marit is tevens Business Development/Revenue Management consultant en in het verleden ook zelf ondernemer geweest. Ze heeft daarmee veel ervaring met het opstarten en optimaliseren van organisaties.

Nadine Fischer, Communicatie & PR Manager
Luisteren, praten én schrijven doet ze graag en dat komt goed van pas in haar functie. Nadine regelt exposure voor de Amsterdamse makers, zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van wat er speelt binnen Amsterdam Made en zet samenwerkingen op met de media en andere relevante partijen.

Team Amsterdam Made Lucas

Lucas Gijsberts, Projectmanager
Raakte al vroeg betrokken bij stichting Amsterdam Made en is inmiddels verantwoordelijk voor de retail. Hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en de Amsterdamse producten zo goed mogelijk in de online etalage worden gezet.

Wil jij deel uitmaken van team Amsterdam Made? Bekijk hier onze actuele vacatures.

 


Team Amsterdam Made Bas

Bas Beekman, Bedenker
Bas is de bedenker van Amsterdam Made en heeft een adviserende rol in de stichting. Hij werkt als programmadirecteur bij StartupAmsterdam en heeft als projectmanager veel ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden.