UONO – Be You

 

For men who are curious, authentic and autonomous.
For men who are stylish, but don’t fellow the herd.
For men who celebrate their freedom and individuality.

 

UONO maakt armbanden voor de moderne man met een eigen stijl. De armbanden kenmerken zich door vernieuwende sluitingen en organische, vloeiende vormen. Zo is de wereld van UONO een spanningsveld tussen innovatie en esthetiek.
Alle producten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. De armbanden zijn digitaal ontworpen en volledig in Nederland gemaakt. Met de hand en van eerlijke materialen.

Messing, koper en aluminium
De armbanden van UONO zijn handgegoten in een Amsterdamse gieterij. De gekozen legeringen van messing, koper en aluminium garanderen dat de armband lang mooi blijft. De matte look wordt gecreëerd door de gegoten onderdelen heel fijn te zandstralen.
Hoogwaardige coatings
UONO maakt gebruik van hoogwaardige coatings. De zilveren collectie bestaat uit messing banden die voorzien zijn van een sterke sterling zilveren laag. De zwarte collectie wordt verkregen door aluminium banden mat zwart te anodiseren, of messing te voorzien van een mat zwarte rhodium coating.
100% plantaardig gelooid leer
UONO gebruikt uitsluitend 100% plantaardig gelooid leer. De vlechten en ronde veters worden gemaakt van Europees gelooid leer. Het platte leer komt van Nederlandse koeien en wordt in Polen gelooid. Al het leer wordt in Nederland aan de banden bevestigd.

Elke UONO armband wordt zorgvuldig gecontroleerd en heeft een garantie van 12 maanden.
Om de voor jou geschikte maat te bepalen, meet met een meetlint de omtrek van je pols. Houd er een pink tussen voor wat speling, zodat de band niet te strak zit.  De banden zijn verkrijgbaar in de maten M, voor polsen met een omtrek tot 17,5 cm, L voor polsen tot 19 cm en XL tot 21 cm. Mocht je net boven een bepaalde maat uitkomen, of een polsomtrek hebben van meer dan 21 cm, is UONO graag bereid de maatvoering aan te passen.

UONO

Tolstraat 186, Amsterdam, Nederland
020 2611 746

Producten

Meet the makers

Over deze maker