Livmoor – Fotografie vervlochten in het interieurlivmoor

Livmoor is in 2014 opgericht door Lilian van Veen, een beeldend kunstenares met een eigen visie. De filosofie van Livmoor is dat fotografie niet op zichzelf hoeft te staan, maar dat het vervlochten kan worden met de woon- en werkomgeving. Door het werkelijk te verbinden met het interieur wordt fotografie meer dan alleen een plaatje aan de wand of op papier. Het creëert sfeer, roept emotie op of straalt rust uit.

Met Livmoor maakt Lilian foto’s die zij vervolgens afdrukt op verschillende ondergronden zoals behang, lampenkappen, gordijnen, kussens en zelfs tapijten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Alle producten zijn geïnspireerd op de natuur – bijvoorbeeld fotobehang met details van prachtige orchideeën, waterbellen, boomschors of andere natuurlijke patronen.

Livmoor

Sfeer beïnvloeden met interieur
Met het ontwerp van de prints creëert Lilian unieke interieurs die volledig zijn afgestemd op de omgeving. Lilian vertelt: ‘Het is mogelijk de sfeer van een ruimte te beïnvloeden met bijvoorbeeld een rustgevend behang. Of juist weer energie oproepen, je veilig laten voelen of je tot rust laten komen.’ Livmoor werkt voor verschillende hotels, winkels en bedrijven, maar ook voor particulieren. Als klant kun je ervoor kiezen om een bestaand ontwerp van Livmoor te kiezen, of om een unieke foto te laten maken. Vervolgens kies je voor vliesbehang, luxe behang of speciaal behang.

‘Soms heeft een opdrachtgever een specifieke wens die we dan gezamenlijk vormgeven. Maar altijd met een kenmerkend Livmoor design! Een andere keer bestelt een klant een bestaand ontwerp,’ zegt Lilian. Op de site van Livmoor kun je inspiratie opdoen voor jouw interieur of een bestaand ontwerp uitkiezen.

 

Livmoor

Jacob van Lennepkade 256D, Amsterdam, Nederland
020 618 90 57

Producten

Meet the makers

Over deze maker