Daddys Brand – lekker fikkie stoken

daddys-brand-logo

Daddys Brand is een nieuw merk met producten om een fikkie mee te stoken. De producten zijn ontworpen door studio HNSDGR en worden in eigen beheer geproduceerd.

Studio HNSDGR is specialist in het ontwerpen van alledaagse producten die je overal kunt tegenkomen. Producten om mee te spelen, te werken, te eten of te drinken. Productdesign gaat over het vinden van de juiste associaties in vorm-, kleur- en materiaalgebruik.

‘Mooi is een uitgangspunt, maar belangrijker vinden we dat een product goed is, doordat het duurzaam is ontworpen en een goed verhaal vertelt. Dit doen we voornamelijk in opdracht van klanten uit binnen- en buitenland, maar daarnaast ontwerpen we regelmatig producten in eigen beheer.’

grabber-03-detail

Daddys Brand is zo’n initiatief: industriële stalen vuur-gerelateerde producten die met zorg door Studio HNSDGR zijn ontworpen en geproduceerd. Daddys Fireplate bijvoorbeeld is een stoere stalen vuurplaat. Ideaal om mee te nemen naar je favoriete grill-spot, geen coating/PFOA en PTFE vrij. Buiten koken wordt zo wel heel eenvoudig: je plaatst de plank eenvoudig op je vuurkorf of zelfgebouwde vuurplaats.

De ideale bbq-tang die erbij past, is Daddys Grabber, gemaakt om een leven lang mee te gaan. Elke Grabber is gesneden uit een anderhalve centimeter, massieve metalen plaat. De warm gewalste stalen platen die hiervoor zijn geselecteerd zijn uniek waardoor iedere Grabber een net iets andere uitstraling heeft.

Voor de houtopslag heeft studio HNSDGR Woodstack ontwikkeld: een modulair haardhout opbergsysteem. Een stoer en robuust rek van ijzer dat enkelvoudig gebruikt kan worden of aan elkaar geschakeld, horizontaal of verticaal. Woodstacks kunnen tegen de muur worden vastgeschroefd of losstaand worden gebuikt, zowel binnen als buiten.

Daddys Brand

Lingerzijde 62, 1135 AS Edam, Nederland
06 28359103

Producten

Meet the makers