Patrick Breugem
Breugem is geen verzonnen naam met een Belgische klank, maar gewoon de naam van de man achter het bier. Het Breugem verhaal is begonnen in 2009 door meesterbrouwer Patrick Breugem. Brouwer van het eerste uur. Brouwend sinds 2004 bij onder andere bij De Prael, De Molen, Het Veulen & De Zeven Deugden. Patrick zijn passie voor bieren is ongekend en het bedenken en brouwen van innovatieve recepten is zijn grootste drijfveer.

De basis van het merk komt voort uit Patricks positieve levensinstelling. Jaren terug had Patrick een ernstig ongeluk en lag hij enkele weken in coma. Maar hij vocht zich terug en ging doen waar hij echt blij van werd: bierbrouwen. Een ‘bijwerking’ van het ongeluk is dat Patrick rechtdoorzee en ongefilterd door het leven gaat. Hij benadert iedereen met dezelfde openheid en is een echte verbinder. In plaats van hem te labelen als ‘man met een makke’, wordt zijn positieve blik omarmd en hebben ze hier juist zijn kracht van gemaakt. Het merk Breugem is gebouwd op die open levensinstelling.

De rest van het team
Brouwen is de kern, maar dit kan alleen goed gedijen in een strakke organisatie. Breugem Bier heeft een team van mensen die ook op gebieden als logistiek, marketing en boekhouding professioneel opereren. Ze hebben de zaken voor elkaar om lekker door te groeien en bierminnend Nederland van mooie bieren te voorzien.

Het Breugem Manifest
Verbinding maken – we weten eigenlijk niet meer hoe het moet. Terwijl het zo goed voelt. Loop eens door het park en groet iedereen die je tegenkomt. Voelt goed toch? Breugem kan het iedereen aanraden. Gooi jezelf open. Deel gewoon eens een High Five uit op straat. Verras eens iemand met een Boks. En deel wat vaker een Zoentje uit. Geef er desnoods twee. Wees open en toegankelijk. Het maakt het leven een heel stuk leuker. Breugem. Bonding Beer.

Breugem Bier

Breugem bier, Oostzijde, Zaandam, Nederland
088 130 88 90

Producten

De makers

Over deze maker