Amsterdam Flavours – een culinaire broedplaats in het Westerpark

Amsterdam Flavours

Bernadette Evers-Grasveld en Mischa de Winter leerden elkaar kennen bij La Cuisine Francaise. Daar werkten ze zo succesvol samen, dat ze besloten hun culinaire krachten te bundelen en hun eigen food journey te starten, onder de naam Amsterdam Flavours. Inmiddels hebben Bernadette en Mischa hun eigen locatie op het Westergasterrein en kun je bij ze terecht voor privédiners, borrels, feesten, zakelijke vergaderingen, catering op locatie, kookworkshops, receptontwikkeling en foodstyling.

Bernadette & Mischa

Koken is altijd een grote passie geweest voor Bernadette. Zodra haar vier kinderen het nest verlieten, besloot ze van deze passie haar beroep te maken. Mischa – geboren in Kaapstad – dacht daarentegen lange tijd dat hij piloot zou worden. Maar zijn moeder goot hem de liefde voor koken met de paplepel in en die liefde bleek het te winnen van zijn fascinatie voor vliegen. Hij schreef zich in voor de Silwood School of Cookery in Kaapstad, waar hij in 2001 afstudeerde. In de daarop volgende jaren deed hij in een aantal toprestaurants en -hotels ervaring op.

Evenementenlocatie en kookstudio

Met ieder hun eigen specialiteiten hebben Bernadette en Mischa een bijzondere, culinaire broedplaats gecreëerd. In het Amsterdamse Westerpark hebben ze hun eigen evenementenlocatie en kookstudio, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. De locatie van Amsterdam Flavours is verdeeld over twee verdiepingen. Je komt binnen in een Arclinea-keuken die volledig is uitgerust met de nieuwste Smeg-apparatuur. Hier worden onder andere ontbijten, lunches, high teas, diners en catering voorbereid. De keuken wordt daarnaast gebruikt voor kookworkshops, demonstraties, productontwikkeling en film- en fotoshoots.

Persoonlijke aandacht

Op de eerste verdieping bevindt zich een hoge, authentieke ruimte. Door de historische ramen kijk je uit over het Westergasterrein en het Westerpark, en komt er een overvloed aan licht binnen. Deze ruimte is met name geschikt voor privédiners, borrels, inspiratiesessies, trainingen, vergaderingen en fotoshoots. Bernadette en Mischa zorgen er bij ieder evenement voor dat alles tot in detail is verzorgd. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan voor beiden voorop.

Foodplatform

Alsof een kookstudio annex evenementenlocatie runnen nog niet genoeg is, delen Bernadette en Mischa hun culinaire uitspattingen ook op hun eigen online foodplatform. Op amsterdamflavours.com vind je recepten, restaurantreviews en columns. Diederick Evers is aangesloten om Mischa en Bernadette te ondersteunen voor alle marketing en commerciële activiteiten, zowel online als offline, zodat de culinaire duizendpoten hun food journey alleen maar verder kunnen uitbreiden.

SaveSave

Amsterdam Flavours

Pazzanistraat 7, Amsterdam, Nederland
0617354009

Meet the makers