Become a partner

Als partner van Amsterdam Made ben je een aantrekkelijke partij voor makers. Omdat jouw bedrijf een dienst of product biedt waar makers wat aan hebben. Je bent bijvoorbeeld een goede productfotograaf, een accountant die de creatieve sector begrijpt, een werkplaats waar meubels kunnen worden gemaakt, een locatie waar makers een werkplek kunnen huren… Kortom: je hebt makers iets te bieden.

Voor makers zijn de partners van Amsterdam Made interessant, omdat niet iedereen zomaar partner kan worden. We zoeken partners die passen bij het duurzame, ambachtelijke en sympathieke karakter van Amsterdam Made. Zo hebben makers via Amsterdam Made professionele partners binnen handbereik.

Wat biedt Amsterdam Made partners?
Als je partner bent van Amsterdam Made wordt je geïntroduceerd bij de makers. Dat gebeurt op de website, waar je een eigen profielpagina hebt als partner. Nieuwe partners introduceren we ook via onze nieuwsbrief bij de makers. En we organiseren jaarlijks een partnerevent. Naast deze drie ‘basis’ onderdelen zijn er extra mogelijkheden om als partner in contact te komen met makers. Zo kun je bijvoorbeeld met een stand aanwezig zijn op het partnerevent of een gerichte activiteit uitrollen specifiek voor jou als partner. Denk hierbij aan een rondleiding bij jouw bedrijf, een workshop of een presentatie voor een specifieke groep makers.

 

Agenda