Redmatters – Multidisciplinair creatief bureau voor kleine én grote makers

Redmatters groeit, met reden

Het gaat hartstikke goed met Redmatters. Het creatief bureau sloot 2017 af met de prijs Website van het Jaar voor Unique en groeit zo rap dat ze een tweede vestiging hebben geopend in Amsterdam. Het succes is te danken aan hun multidisciplinaire aanpak. Ze specialiseren zich namelijk niet alleen in webdesign, maar excelleren in alles van verpakkingen en fotografie en print. Van alle markten thuis dus. Hierdoor kunnen ze opdrachtgevers volledige ondersteuning bieden in het creëren van een complete en samenhangende merkidentiteit.

Het begint bij motivatie

Goede motivatie is cruciaal voor succesvolle marketing. Het is de kern van hoe Redmatters samenwerkt met hun opdrachtgevers. Waarom doe je wat je doet, wat is jouw uniek verhaal en wat zijn de bestaansredenen van jouw merk? Dit is nog niet altijd duidelijk voor de buitenwereld. Redmatters neemt met jou een stapje terug om deze vragen te beantwoorden. Met de antwoorden in hun achterzak helpen zij met het ontwikkelen van een website, verpakking of gehele identiteit. Motivatie voedt groei, impact, geloofwaardigheid en daarmee duurzaam succes. Redmatters: “eerst motivatie, dan creatie.”

werkwijze redmatters

 

Van webdesign tot verpakkingen: Redmatters biedt het hele pakket

Het is niet aan ons om je te overtuigen, dat kunnen ze zelf het beste. Of beter gezegd, dat kunnen hun opdrachtgevers het beste. Van kleine goede doelen tot grote uitzendbureaus, Redmatters heeft in de laatste 12 jaar een heus portfolio opgebouwd.

Het Nederlandse koffiemerk James Hopkins is geboren onder het oog van Redmatters. Om de kwaliteit en duurzaamheid van het koffiemerk uit te laten stralen ontfermde het creatief bureau zich over de volledige identiteit: van verpakking tot webdesign en alles daartussen. En voor een van de grootste biermerken van Nederland verzorgden ze de merkstrategie, visuele merkidentiteit, packaging designs, promotiemiddelen en campagnes. Onder hun hand veranderde ‘De Texelse Bierbrouwerij’ in simpelweg ‘Texels‘, het bier die we allemaal kennen en lief hebben.

Maar niet alleen kleine, beginnende opdrachtgevers kloppen bij ze aan. Voor SNP Natuurreizen, een dochteronderneming van ANWB gespecialiseerd in avontuurlijke reizen, hebben zij een campagne gemaakt om de reizigers-doelgroep te verbreden.

Verbeter jouw positionering

Redmatters is sinds februari 2018 partner van Amsterdam Made en is een van onze content creators. Dus wil je jouw merk en producten beter in de markt zetten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

RedMatters Creative Agency

Herengracht 124-128, Amsterdam, Netherlands
+31 20 217 03 96

Meet the partners