The Maker Store – Dé thuishaven voor creatief Amsterdam

In tijden van flagshipstores en massaproductie wil The Maker Store Store meer pit geven aan de slapende retailscene. The Maker Store biedt jonge ondernemers een plek om hun producten te presenteren en te verkopen en is naast een non-profit winkel ook een maak- en werkplaats.

Alle producten in de winkel zijn van de hand van lokale en onafhankelijke makers en vertellen veelal een bijzonder verhaal. Je kunt zelfs ter plekke iets laten maken! In de winkel en op de tweewekelijkse markt brengt The Maker Store de mooiste en meest originele goederen bijeen, zodat jij kunt komen kijken, proeven en kopen. Op die manier creëert de community met elkaar een bijzondere plek waar creatieve denkers, vakmensen, culturele fijnproevers en liefhebbers samenkomen. Zo verzamelt The Maker Store de leukste producten, waarna jij er een originele aankoop doet en samen helpen jullie zo startende ondernemers.

Twee keer per maand vind je in de passage voor de deur van de winkel The Maker Market. De verschillende edities worden gecureerd op basis van een thema zodat de markt elke keer een andere insteek heeft. Op de markt vind je zowel food als non-food producten zoals: fietsen, kleding, brillen, tassen, lampen en meubels maar ook home made worsten, bier, chocola en thee.

The Maker Store is een partner van Amsterdam Made en de makers die bij onze community behoren kun je dan ook terug zien in op de market en /of store. Om op de hoogte te blijven van welke makers hun producten showen op de markt en in de winkel, houd de website van The Maker Market en The Maker Store in de gaten.

The Maker Store Shop

Bellamystraat, Amsterdam, Nederland
020 78 84 435

Meet the partners