Liefde, pure smaak en een gezonde lifestyle; daaruit is Paulies Ginger ontstaan. Paul en zijn vrouw Yvonne kozen bewust voor een nieuwe en gezonde lifestyle. Nadat Yvonne besloot geen alcohol meer te drinken, wilde Paul – die altijd al graag in de keuken stond – het allerbeste alcoholvrije drankje voor haar maken. Vol passie begon hij met blenden, slowjuicen en experimenteren en gebruikte daarbij de mooiste producten. Na een lange zoektocht maakte hij het ultieme gemberdrankje. In juni 2021 werd ‘Paulies Ginger’ op de markt gebracht. Letterlijk, want met regelmaat staan Paul, Yvonne en Eric op de markt in Haarlem (ook Yvonnes broer Eric is onderdeel van het bedrijf). Ze laten iedereen graag genieten van de ginger juices die ze met liefde maken, die een gezond leven meer smaak geven!

“Wij willen ambachtelijk blijven en zo veel mogelijk geluk aan mensen bieden.”

Het product

Paulies Ginger Original bevat gember, citroen, kruiden en specerijen. Er is ook een kurkuma-variant, deze heeft kurkuma als extra ingrediënt. Deze twee smaken zijn weer onder te verdelen in gezoet met agavesiroop en niet gezoet met agavesiroop. Je kunt Paulies Ginger op veel verschillende manieren drinken. Zowel puur als gemixt, bijvoorbeeld in thee, met mineraalwater of in een mocktail. Bovendien is de ginger juice ook heel lekker in een marinade of dressing en door de yoghurt.

Biologisch en duurzaam

Alle ingrediënten van Paulies Ginger zijn 100% biologisch. Wekelijks komt er een nieuwe lading ingrediënten op de brouwerij. Kenmerkend voor het product is de felle (verse) kleur van de citroen/gember en de kurkuma/gember. Paulies Ginger werkt al in een gecertificeerde SKAL keuken. Voor de certificering van de bereiding wordt gewerkt aan een plan van aanpak. Verwacht wordt dat het SKAL biologische certificaat later dit jaar behaald wordt. Verder wordt gebruik gemaakt van wit glas. Het etiket wordt met verf op de fles geprint met milieuvriendelijke inkt. Paulies Ginger gebruikt geen plastic en recyclet alle restproducten.

 

Paulies Ginger

Tappersweg 46, Haarlem, Nederland
0624860245


Products

The makers