Events

In verband met COVID-19 zijn al onze evenementen voorlopig afgelast.

Maart

Amsterdam Made ontbijt

19/3 – Workshop: speeddating met (duurzame) financiers
In samenwerking met PIM

In deze workshop maak je kennis met een breed scala aan financieringsvormen. Je krijgt de mogelijkheid om jouw specifieke financieringsvraagstuk voor te leggen aan experts, die samen met jou naar oplossingen zoeken. Er is een grote kans dat je aan het eind van de sessie met een of meerdere concrete opties aan de slag kan, maar mocht er meer tijd nodig zijn, dan nemen de PIM-experts je verder aan de hand in een vervolgtraject met maatwerk advies.

Tijd: 14.00 – 17.00
Locatie: Pakhuis de Zwijger
Toegang: € 25 € 12,50 voor Amsterdam Made-leden

Voor de evenementen van PIM kun je je inschrijven via deze website. Amsterdam Made-leden krijgen maar liefst 50% korting op de toegang met de code Duurzaam17. 

26/3 – Workshop: Angel Investors | De Weg Naar Boven Voor Jouw Business?
In samenwerking met PIM

Je bent in gesprek met verschillende investeerders, je hebt je businessplan klaar en je financiële modellen zijn op orde – maar is jouw beoogde investeerder het daar wel mee eens? En waar let een investeerder eigenlijk op? Tijdens deze workshop nemen we je mee door het proces en geven we je de mogelijkheid om een-op-een met een ervaren investeerder te praten, zodat je goed voorbereid bent als je gaat pitchen.

Tijd: 15.00 – 18.00
Locatie: Rabobank Zaandam (Ankersmidplein 2, Zaandam)
Toegang: € 25 € 12,50 voor Amsterdam Made-leden
Voor de evenementen van PIM kun je je inschrijven via deze website. Amsterdam Made-leden krijgen maar liefst 50% korting op de toegang met de code Duurzaam17. 

April

The Knitwit Stable

23/4 – Een kijkje in de keuken bij: The Knitwit Stable

In 2020 introduceren we een gloednieuwe eventserie: Een kijkje in de keuken bij. Tijdens deze events gaan we achter de schermen bij een van onze makers. Zo krijgen makers de kans om te kijken hoe andere makers hun bedrijf runnen en kunnen we inspiratie opdoen voor het reilen en zeilen van hun eigen bedrijf. We trappen de serie af met een bijzondere maker: The Knitwit Stable. Met Hollandse wol, gemaakt van hun eigen schapen en geiten produceert The Knitwit Stable de TREK&TREES collectie bestaande uit gebreide vesten, truien en accessoires. Ze breien zelf, alleen op aanvraag. Ieder item is dus uniek, er is geen voorraad en dus ook geen verspilling. TREK&TREES is geheel duurzaam en transparant. Van geit tot garen kun je het productieproces volgen.

Tijd: 10.00 – 12.00
Locatie: The Knitwit Stable, Kleiweg 27, Baambrugge
Toegang: Gratis

News