Wij laten zien wat jij in huis hebt!

Amsterdam Made helpt lokale ondernemers die een duurzaam product maken. Deze bedrijven zijn gevestigd in de regio Amsterdam en produceren binnen de landsgrenzen. Hun kernwaarden zijn duurzaamheid, creativiteit en vakmanschap. Wil jij ook exposure krijgen via Amsterdam Made? Voor €29,- per maand krijg je het volgende:

– Quotes –

“Amsterdam Made is een mooi uithangbord voor consumenten en inkopers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige producten met een bijzonder verhaal.”
Joris de Monchy, El Jefe

“Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop voor de mooiste musea van Amsterdam, waaronder Het Scheepvaartmuseum en de Hermitage. Voor inspiratie en nieuwe producten check ik regelmatig het aanbod op de Amsterdam Made website.”
Eric Schinck, algemeen manager Select Catering

“Amsterdam Made; een authentiek Amsterdamse club waar wij onszelf kunnen zijn. Door deze organisatie hebben we onder andere op het Parool en in het Holland Herald magazine gestaan. Onderdeel zijn van Amsterdam Made levert altijd wat op!”
Ingeborg Vink, Exclusive Jewelry Amsterdam

“Als Amsterdamse maker voel ik me helemaal thuis tussen alle andere makers uit Mokum! Regelmatig krijg ik klanten die mij door het zoeken op de Amsterdam Made Shop hebben ontdekt.”
Timo Sorber, Geweldig Gewei

Nieuws