Hoe verdien je als maker je boterham in de creatieve industrie?

Ben je werkzaam - als maker - in de creatieve industrie? Of denk je erover de overstap te maken? Dan zet je het For Your Information-college op vrijdag 31 maart in Pakhuis De Zwijger in je agenda. Tijdens deze inspirerende avond wordt ingegaan op de vraag: hoe zorg je ervoor dat jij als maker genoeg verdient?

Door:

31 - 31 maart 2017

Voldoende werk

Je hebt van je passie je beroept gemaakt of denkt erover die stap te zetten. Je denkt, maakt, creëert, doceert, ondersteunt en/of produceert. Maar hoe verdien je voldoende geld? Hoe groei je snel genoeg? Hoe bouw je een buffer op om ook af en toe op vakantie te gaan? Of hoe zorg je ervoor dat je voldoende werk of opdrachten binnenhaalt? En, ook niet geheel onbelangrijk: hoe bepaal je een goed tarief voor je werkzaamheden of producten?

For Your Information

Door middel van verschillende stellingen en inspirerende voorbeelden legt Peter van den Bunder van de Kunstenbond je uit hoe je een goed uurtarief kunt berekenen. Daarnaast geeft hij je praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. De toegang tot dit college is gratis en start om 16.00u.

Meer events