Het team

Amsterdam Made is in 2015 opgericht. De missie van het community platform is het stimuleren van groei en verduurzaming van de lokale maakindustrie in de Metropoolregio Amsterdam. Middels dit platform willen we iedereen graag zoveel mogelijk informeren en kennisdeling en samenwerking stimuleren.

Marit Timmerman, Managing Director
Verantwoordelijk voor de inhoudelijke en organisatorische uitvoering van de activiteiten. Marit is tevens Business Development/Revenue Management consultant en in het verleden ook zelf ondernemer geweest. Ze heeft daarmee veel ervaring met het opstarten en optimaliseren van organisaties.

Marlijn van Schaik, Community Relations Manager
Met een grote affiniteit voor duurzaamheid, het voedselsysteem en vooral de combinatie daarvan richt Marlijn zich op het verstevigen van de relaties van Amsterdam Made. Met een achtergrond in de zorg heeft ze er in 2016 voor gekozen het roer om te gooien en te gaan voor haar passie en streven, zich hard te maken voor een goed, eerlijk en duurzaam voedselsysteem.

Alexandra Harding, Communications Manager
Houdt zich onder andere bezig met het opzetten van de persoonlijke pagina van elke maker, met het onderhouden van de social media accounts en het (mede-) organiseren van verscheidene events voor en door makers. Alexandra is tevens onze resident photographer en heeft een passie voor photoshop.

Agnes Nijholt, Communicatie Specialist
Verstopt zich als eigenaar van een lifestylewebsite en redacteur voor een reistijdschrift het liefst de hele dag achter haar laptop – al dan niet onderweg. Voor Amsterdam Made onderhoudt Agnes de social mediakanalen én tikt ze actuele berichten op de website. Ook verschijnt er zo nu en dan een persoonlijke pagina van haar hand.

Liselore Zoeteweij, Communicatie Specialist
Richt zich voornamelijk op de online en offline communicatie van Amsterdam Made en de makers. Concepten en ideeën uitwerken is een van haar favoriete bezigheden naast het delen nutteloze weetjes. In het weekend beukt zij tijdens roller derby andere vrouwen van de baan en is vaak te vinden in het culturele circuit van Amsterdam.

Wouter Buijze, Webshop Team
Geïnteresseerd in duurzaamheid, maar wel met een commerciële insteek. Wouter heeft gewerkt als adviseur in de bouw en infra, maar focust zich nu op innovatieve verdienmodellen, het liefst met betrekking tot duurzaamheid. Naast het onderhouden van relaties met de makers organiseert hij evenementen met duurzame thema’s, zoals grondstoffen en energie.

Lucas Gijsberts, Webshop Team
Zet zich in om de gezamenlijke doelen en acties van de leden te bevorderen en zo een optimale samenwerking binnen de community te creëren. Hij heeft vanuit zijn functie als Asset manager in commercieel vastgoed ervaring in het schakelen met verschillende belanghebbende partijen en samen tot het gewenste resultaat te komen.

Sophie van de Riet, Media student